здравейте имам проблем с заден десен габарит когато пусна фарове в интервал от 3 4 минути десния габарит(на калника)мига и после се оправя, мига през интервали от 2 секунди на какво се дължи това ако някой е имал подобен проблем да сподели благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с заден десен габарит ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениездравейте имам проблем с заден десен габарит когато пусна фарове в интервал от 3 4 минути десния габарит(на калника)мига и после се оправя, мига през интервали от 2 секунди на какво се дължи това ако някой е имал подобен проблем да сподели благодаря
Според документацията трябва да е сива на цвят.
Прекъсни проводника от пин 11 и виж дали ще изгасне левия габарит на калника. Ако това се получи, значи това е търсената букса. После размени проводниците на пинове 11 и 3 и виж дали проблемът ще се пренесе на левия габарит. Ако не се пренесе, търси проблема в самия габарит (цокъл, крушка.....). Ако се пренесе, най-вероятно проблемът е в самата клюкарка (студена спойка, дефектирал краен транзистор, лоша връзка в буксата....).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа клюкарката (зелената кутия вдясно от таблото с предпазителите) намери тази букса:
Според документацията трябва да е сива на цвят.
Прекъсни проводника от пин 11 и виж дали ще изгасне левия габарит на калника. Ако това се получи, значи това е търсената букса. После размени проводниците на пинове 11 и 3 и виж дали проблемът ще се пренесе на левия габарит. Ако не се пренесе, търси проблема в самия габарит (цокъл, крушка.....). Ако се пренесе, най-вероятно проблемът е в самата клюкарка (студена спойка, дефектирал краен транзистор, лоша връзка в буксата....).Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеЧакай че нещо аз немога да схана,като пуснеш фаровете и задния габарит почва да мига,така ли?Ако е така си провери снопа кабели между купето и багажника.
да мига през 2 секунди и след 3 4 минути спира да мига и си свети нормално(става въпрос за габарит/стоп този на калника не на багажника) извадих крушката изтърках малко фасунга ще видим после какво ще станеИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениелюбо ако е от клюкарката може ли да се изолира и да се върже директно като стоповете както ми беше помогнал и за тях) на клюкарката.
Направи първо пробата за която ти писах и после ще умуваме.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже, но тогава може да ти свети жълтата лампа за неизправност по осветлението а и губиш функциите (каквито и да са те) на клюкарката.
Направи първо пробата за която ти писах и после ще умуваме.
добре любоИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
- Да те предупреждава, когато имаш проблем с определени крушки.
- Да ти къса нервите, когато стопове или някой габарит не работи заради някаква си измислена сложнотия
Това чудо се води бабата на боди-компютъра
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение- Да те предупреждава, когато имаш проблем с определени крушки.
- Да ти къса нервите, когато стопове или някой габарит не работи заради някаква си измислена сложнотия
Това чудо се води бабата на боди-компютъранямаше ефект от оправянето на фасунга утре ще опитам по горе описания начин на любо и ще пиша
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение- Да те предупреждава, когато имаш проблем с определени крушки.
Това чудо се води бабата на боди-компютъраИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Здравейте. Аз имам подобен проблем, само че при мен и габарита и стопа от дясната страна въобще не светят. Крушката е ок. В сервиза ми го оправиха за няколко минути и пак спря да свети... само че моята алфа е 147Last edited by vchergov1741; d.m.y г., 19:09.Alfa Romeo 147 1.6 TS 105hp
Comment
Comment